Algemene voorwaarden

Alle informatie op deze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. HemPure geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (hempure.nl) vindt, is strikt op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht` is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze macht. Zorg ervoor dat u het Privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Onze Algemene Voorwaarden

Hieronder kunt u onze Algemene Voorwaarden vinden en downloaden:

Download PDF informatieDownload PDF informatie: general-terms-and-conditions-hempflax-en.pdf

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacybeleid

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing