Over ons

Missie duurzame toekomst

Missie duurzame toekomst - HemPure | Hempflax BV

HempFlax is wereldleider in hennepproductie. Aanvankelijk werd HempFlax in 1994 opgericht door Ben Dronkers om het eeuwenoude gewas vezelhennep in zijn oude glorie te herstellen.

  • HempFlax is sindsdien gegroeid van 140 hectare naar meer dan 2.000 hectare.
  • We kweken hennep in Nederland, Duitsland en in de Karpaten in Roemenië.
  • Onze fabrieken zijn gevestigd in Oude Pekela, in het noorden van Nederland, Zuid-Duitsland en Alba Iulia, Roemenië.

Onze missie:

HempFlax is een sociaal verantwoordelijk en ethisch bedrijf dat iets teruggeeft aan de aarde door betaalbare, natuurlijke hennepproducten op de markt te brengen. Wij omarmen de filosofie van een circulaire economie en doen ons uiterste best om deze te verwezenlijken.

Nutraceutical specialist

Binnen de HempFlax Group is HemPure verantwoordelijk voor de productie en ontwikkeling van nutraceutische producten. Wij zijn een van de grootste producenten van private label CBD-olie en -capsules, superfoods, cosmetica en gummies in Europa. U kunt de producten kopen als private label met uw eigen artwork of alleen in bulk. Door onze jarenlange ervaring in de cosmetica-, voedingssupplementen- en natuurgeneeskundebranche kunnen wij het gehele productieproces voor u verzorgen.

Gegarandeerde kwaliteit tijdens het gehele productieproces

HemPure beheert de gehele productieketen in eigen beheer; van zaadje tot oogst en van daaruit verwerking tot nutraceutische producten. Door dit te doen en samen te werken met professionele partners kunnen wij een constante kwaliteit van al onze producten garanderen. Met behulp van blockchain-technologie kunnen we de gebruikte batch in al onze eindproducten traceren, zelfs tot op veldniveau. Voordat de batch wordt verwerkt tot het eindproduct, wordt deze uitgebreid geanalyseerd in een ISO- en TUV-gecertificeerd laboratorium om er zeker van te zijn dat de kwaliteit voldoet aan de vereiste industrienormen.

Wij willen de mensheid en het milieu wereldwijd dienen door betaalbare, moderne en natuurlijke hennepproducten te leveren voor een duurzame toekomst!

Download PDF informatieDownload PDF informatie: about-us.pdf

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacybeleid

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing